Ian 30, 2023, 22:33

VIDEO Primarul Timișoarei s-a filmat înotând în Sardinia pentru ca alegătorii să poată vedea ce fericit este în vacanță

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul PNL al orașului Timișoara, a ținut un jurnal online de vacanță, pentru ca cetățenii Timișoarei să poată vedea ce bine s-a simțit în concediul petrecut în Sardinia. Robu a publicat în fiecare zi fotografii cu el în piscină, el la plajă, el între flori, el pe stradă, el la hotel, spunând că merită vacanța aceasta după un an în care a muncit „enorm”:

„După (încă) un an în care am muncit enorm, onorând apelativul pe care eu îl consider măgulitor, de „fanatic al muncii”, iată-mă într-o scurtă vacanță în Sardinia. Și, cum eu nu pot, niciodată sta, pur și simplu, am explorat „un poco” web-ul. Și… ce-am găsit, printre altele: melodia compusa de mine, „Ca marea”, cu… 13 141 vizualizări ! Nu-i rău deloc, asa, fără nicio promovare, nu?”

În altă zi a vacanței, Robu se laudă și cu excursia cu yachtul, punând pe Internet și un film cu el însuși bălăcindu-se în mare. „Alaltăieri, am petrecut ziua pe o plajă din Golfo di Aranci, iar ieri, în Porto Cervo. Astăzi, am luat-o la plimbare, pe mare, cu o mica ambarcațiune -una de 1+8 locuri-, cu ținta Insula Maddalena si cu mai multe opriri pe traseu, pentru îmbăiere, poze, masa etc. Iată câteva imagini:”

robu barca

robu

0 Comentarii

Shares