Iul 24, 2021, 11:02

VIDEO Revoltător: Grădinile zoologice din Danemarca ucid animalele care sunt în plus şi le măcelăresc în public

disectie

Grădina zoologică din Odense, un oraş din Danemarca, a organizat joi o disecţie publică a unei leoaice pe care angajaţi grădinii l-au ucis împreună cu fratele său, pentru a nu face pui.  Proteste faţă de acest lucru au venit doar din afara ţării, în Danemarca disecţiile publice ale aneimalelor ucise de grădinile zoologice fiind foarte populare.

Oficialii Grădinii Zoologice din odense au spus că disecţia a fost educativă, că i-au învăţat pe copii despre anatomia leilor. Angajaţii au măcelărit corpul leoaicei în vârstă de un an, tăindu-i capul şi scoţîndu-i intestinele, inima şi ficatul.

Unele organizaţii pentru drepturile animalelor au criticat faptul că Grădina Zoologică din Odense a ucis perechea de lei pentru a evita împerecherea şi naşterea unor noi pui.

Joanna Swabe, preşedintele Humane Society International, a declarat că grădinile zoologice ucid în mod curent leii şi alte mii de animale care sunt „în plus” faţă de necesităţile lor.

În februarie 2014, Grădina Zoologică din Copenhaga a ucis o girafă şi oferito drept hrană leilor, în faţa unui grup de copii.

0 Comentarii

Shares