Iun 8, 2023, 01:48

VIDEO Soţia lui Dacian Cioloş a scos un album de muzică şi nu îşi bagă nasul unde nu îi fierb „oile”

valerie ciolos

Soţia lui Dacian Cioloş, Valerie, a acordat postului de radio Europa FM un interviu de Ziua Femeii, povestind cum s-a îndrăgostit de actualul premier şi de România, dar şi că şi-a lansat un album de muzică şi că lucrează pentru o fundaţie. 

Soţia premierului Dacian Cioloş, Valerie Cioloş Villemin, a afirmat că intenţionează să rămână şi pe mai departe discretă în viaţa publică pentru că nu are un rol oficial şi nu e cazul să se bage „unde nu-i fierbe oala”, ea dorind să se ocupe în continuare de muzică şi de dezvoltare personală.

„Nu am rol oficial şi nu e cazul să mă bag unde, cum se spune, nu îmi fierb oile?”, a întrebat-o ea pe moderatoare.

Oala”, i-a răspuns aceasta.

„Oala, oala, oile„, a repetat Valerie Cioloş Villemin râzând.

De asemenea, întrebată de moderatoare care perioadă din activitatea lui Dacian Cioloş a fost mai dificilă, respectiv cea de ministru al Agriculturii, de comisar european sau de prim-ministru, Valerie Cioloş Villemin a afirmat că toate funcţiile în care ai obligaţia de a servi „cetatea” sunt foarte dificile pentru că implică o mare responsabilitate faţă de oameni.

„Eşti acolo să serveşti, să fii în serviciul oamenilor şi te străduieşti să faci tot ceea ce e mai bine cu mult sacrificiu personal şi chiar dacă faci tot ce crezi tu că este bine, iese bine, mi se par cele mai delicate momente din viaţă.(…) E altceva, când ai tu firma ta şi o faci pentru tine şi dacă greşeşti îţi asumi tu treburile. Când ai o funcţie de stat şi când vrei să ajuţi şi să fii în serviciul oamenilor e o mare, mare, mare responsabilitate”, a spus Valerie Cioloş Villemin, citată de Mediafax.

Referitor la propria activitate, soţia premierului a enumerat mai multe proiecte în care este implicată, proiecte de dezvoltare personală dedicate tinerilor, „Academia doamnelor”, proiect destinat femeilor, dar şi alte iniţiative de dezvoltare locală.

De asemenea, Valerie Cioloş a afirmat că şi-a redescoperit o veche vocaţie, muzica, a înregistrat deja un album, iar în prezent lucrează cu tineri liceeni la organizarea unui concert interactiv.


„Am redescoperit această pasiune, de fapt am fost obligată să-mi pun cariera între paranteze într-un fel şi acum îmi dau seama, la vârsta mea, că de fapt asta mă împlineşte mai mult decât orice aş face”, s-a destăinuit ea.

Valerie Cioloş Villemin a afirmat că este îndrăgostită de România de 20 de ani şi nu ar dori să plece din ţară după ce premierul Dacian Cioloş îşi va încheia mandatul, dar a subliniat faptul că mereu îşi face planuri şi Dumnezeu „se amuză” de ea schimbându-le.

„Aş vrea să stau aici. De fapt, din ’98, mă simt de aici. Pentru mine, plecarea în Republica Moldova, în Belgia, a fost doar intermezzo, am rămas ataşată în principal de România. Eu aş vrea să rămân aici, dar mereu îmi fac planuri şi Dumnezeu se amuză cu mine şi le modelează altfel”, a spus Valerie CioloşVillemin.

Ea a afirmat că este îndrăgostită de România de 20 de ani, înainte de a-l cunoaşte pe Dacian Cioloş.

„Iniţial am vrut să mă duc departe, în lume, şi mi-am dat seama că diferenţele culturale nu ajutau la apropierea sufletească cu oamenii şi de asta am ales să vin în Europa de Est şi România a venit cam firesc. Din toate poveştile România mă atrăgea şi am ajuns în cazul unei înfrăţiri, în ’95, două săptămâni. A fost o primă gustare aşa, o primă…Dar în ’96 am rămas şase luni în cadrul unei lucrări de diplomă şi atunci m-am îndrăgostit de oameni, de ţară, aşa tare”, a spus Valerie Cioloş. Aceasta a povestit că l-a cunoscut pe Dacian Cioloş când s-a întors în Franţa şi el voia să se întoarcă în România. „Cu bărbaţii francezi nu reuşeam să mă înţeleg. Aveam impresia că suntem din lumi diferite. Pe el l-am întâlnit când eu m-am întors în Franţa, era la studii. (…) Era în perioada îân care toţi tinerii voiau să plece din România şi el voia să se întoarcă acasă, să facă ceva pentru România”, a spus Valerie Cioloş.

 

0 Comentarii

Shares