Iun 4, 2023, 00:01

VIDEO Tragedie în București. Peste 25 de morți și peste 80 de răniți grav într-o explozie într-un club

colective

O explozie la Clubul Colective din București, produsă în timpul unui concert, a provocat peste 25 de morți și peste 80 de persoane sunt grav rănite. Informațiile au fost confirmate de secretarul de stat Raed Arafat. La fața locului s-a deplasat Gabriel Oprea, iar ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunțat înfiinîarea unei celule de criză

Premierul Ponta se întoarce în țară din Mexic, iar Președintele Iohannis a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook:

„Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune.”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares