Mar 29, 2023, 09:38

VIDEO Un luptător K1 cu accent rusesc a ţipat la Cioloş: De ce islamizaţi România?

ciolos si animalul

Călin Mărincuş, fondatorul paginii de facebook „NU islamizării României”, luptător de K1, posesor al unui pronunţat accent rusesc, iniţiatorul a mai multor proteste ultranaţionaliste, l-a interpelat pe premierul Dacian Cioloş, în faţa Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, şi a ţipat la el, reproşându-i, pe un ton arogant şi ridicat, că a permis adcerea în ţară a celor 11 refugiaţi sirieni cazaţi la Galaţi. 

Călin Mărincuş, era în zona în care presa îl aştepta pe premier, lângă Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj. În momentul în care premierul s-a apropiat de intrare, bărbatul a strigat: „De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?” şi „Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor

Premierul nu a reacţionat şi a intrat, dar la ieşire s-a oprit şi a încercat să îi explice că nu există motive de îngrijorare.

Vocea Transilvaniei scrie că protestatarul, un boxer şi naţionalist convins pe nume Călin Marincuş, l-a întrebat pe premierul Dacian Cioloş de ce a fost de acord cu primirea refugiaţilor în România.

România a luat această decizie de a primi imigranţi, care nu are de-a face cu Constituţia, pentru că România face parte din UE şi are drepturi, dar şi obligaţii. România s-a angajat la câteva sute, în timp ce alte ţări au primit zeci de mii”, a spus Cioloş.

„Dumneavoastră condamnaţi poporul român la islamizare!”, l-a contrat protestatarul.

„De sute de ani trec prin România tot felul de comunităţi şi românii au rămas şi vor rămâne în continuare”, a fost replica lui Cioloş.

Întrebat de unde ştie că printre imigranţii primiţi de România nu se află şi terorişti, Dacian Cioloş a răspuns:

„Ştiu pentru că sunt prim-ministru. Cei care au venit au fost aleşi pe sprânceană”.

„Autoritățile din România au luat o decizie, împreună cu toate celelalte state membre ale UE, de unde România primește bani, unde românii pot să se ducă la muncă. Toate țările acestea membre au luat o decizie, să primească un anumit număr de emigranți. Românii au primit câteva zeci, asta nu are nimic de-a face cu Constituția”, a arătat Cioloș.

Șeful Executivului a declarat și că România are în mod egal obligații și drepturi în comunitatea europeană.

„România face parte din UE și are niște drepturi, cum e dreptul de a munci în celelalte țări, dreptul de a primi fonduri pentru investiții (…) și are niște obligații. România și-a asumat, împreună cu celelalte țări. În timp ce celelalte țări primesc zeci sau sute de mii de emigranți, România s-a angajat la câteva sute și din care a primit acum zece-cinsprezece. Despre asta e vorba”, i-a spus premierul protestatarului, la Cluj Napoca.

Posted by NU islamizării României on 4 Martie 2016

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares