Ian 31, 2023, 01:31

Vizitaţi Horror Romania! Promoţie la vata în nasul mortului!

Adriana Dutulescu

Ce frunza, ce gradina Carpatilor, ce Printul Charles? Poporul ne ofera cel mai bun brand de tara.

Tara hidoasa in care nimic nu functioneaza, in afara instinctelor primitive. In care cetatenii, proaspat intorsi de la inchinat in fata icoanelor cu Iisus rastignit pe cruce iau la bataie femei in autobuz, in care copiii sunt dusi de bunici si de parinti sa vada mortul celebru pus pe catafalc, tara in care oamenii se iau la bataie si rup poarta cimitirului in speranta ca vor prinde un fir din vata pusa traditional in nasul cadavrului, dar in care toata lumea se plange de foame, de saracie, de pensii, de salarii, desi niciodata nu ar rupe poarta guvernului sau a primariei pentru ca cetatenii au drepturi si statul isi bate joc de ei.

Tara in care Biserica este mai bogata decat Trezoreria statului dar nu plateste 1 leu impozite, tara fara autostrazi dar in care guvernantii sustin ca au costruit 700 de kilometri in  3 ani, pe care nu i-a vazut nimeni. Tara in care cel mai vandut scriitor, mandria culturii nationale, nominalizat la Nobel, isi parcheaza limuzina preferata de manelisti in mijlocul bulevardului, ca asa face toata lumea.

Tara in care nu exista discernamant si responsabilitate fata de creierele si sufletele oamenilor si in care presa impinge dincolo de limite lipsa de limite si bolile unei false vedete, doar pentru audienta. Tara in care minciuna, prostia si impostura sunt ridicate la rand de valori si promovate.

Tara in care padurile sunt impozitate pentru ca “polueaza” si in care se taie orice copac intalnit in cale, pentru ca nimeni nu se gandeste la viitor, la viata, la plamani, la ce va fi maine sau peste 10 ani, ci doar la azi, la bani, la betoane si la cum sa dai “lovitura”.

Tara care te distruge psihic, in fiecare zi, de cand iesi din casa pana te intorci, cand dai cu masina 150 de gropi, cand te intalnesti cu un concetatean care incearca sa te “tepuiasca”, cand stai la 200 de cozi sa platesti impozite si esti umilit de functionarii statului pe care ii platesti tu, desi stii ca niciodata nu vei vedea acei bani intorcandu-se la tine sub forma de servicii care sa-ti faca viata mai buna.

Tara de care ti-e sila.

Si in care te simti prizonier, condamnare pe viata fara drept de eliberare conditionata. Rahova nu e la Rahova. E de la Prut pana la Tisa.

Mi-a fost rusine de multe ori cu pasaportul pe care scrie Romania. Am fost o dobitoaca.  Romania este unica. Nimic nu este normal in Romania, nimic nu este la fel ca la altii. Asta este adevaratul brand de tara. Vizitati Horror Romania. Puteti achiziona la preturi exagerate amintiri de neuitat. Bucati de mort, experienta unui jaf autentic romanesc, leziuni permanente la coloana vertebrala provocate de infrastructura, senzatii tari – olfactive, auditive, vizuale, pachetul complet – daca folositi transportul public, si multe, multe altele, mereu surprinzatoare.

Enjoy!

0 Comentarii

Shares