Sep 30, 2022, 22:12

Vladimir Putin este fanul lui Donald Trump

trumpputin

Rar laudă președintele rus un politician american. Liderul de la Kremlin nu s-a abținut însă că își arate admirația pentru candidatul care conduce în rândul republicanilor și are cele mai mari șanse să îi reprezinte în alegerile de anul viitor, Donald Trump.

„Este o personalitate remarcabilă, un om talentat, nu este niciun dubiu în această privință. Dar nu este treaba noastră să scoatem în evidență părțile pozitive, ci a votanților americani. Dar, după cum vedem, este lider detașat în cursa prezidențială și că vrea altfel de relații cu Rusia. Mai apropiate, profunde. Cum să nu ne bucurăm de asta? Evident că ne interesează orice are legătură cu politica internă”, a spus Vladimir Putin după conferința anuală de presă. A precizat totuși că nu poate judeca el modul în care Trump alege să se promoveze.

Un american din patru (25%) susține ideea formulată luni de candidatul republican la Casa Albă de a interzice musulmanilor accesul în Statele Unite, potrivit sondajelor. Însă 42% dintre republicani sunt în favoarea ei, față de 36% care i se opun.

Propunerea de a impune discriminarea religioasă imigrației a provocat o avalanșă de condamnări în Statele Unite și în lume, dar miliardarul, în fruntea sondajelor pentru învestitură la mai puțin de două luni de lansarea primarelor, nu le ia în considerare, convins de sprijinul electoratului său.

 

 

0 Comentarii

Shares