Feb 7, 2023, 17:12

Vladimir Putin le-a făcut cadou subalternilor un calendar cu el în ipostaze inedite FOTO VIDEO

putin floare

Faimos mai degrabă pentru pozele din natură, la pescuit sau călare cu pieptul dezgolit, președintele rus Vladimir Putin apare acum și într-un calendar pentru anul 2016 în 12 fotografii. Imaginile, corespunzătoare lunilor anului 2016, îl prezintă pe liderul de la Kremlin în diverse ipostaze, mai impunătoare sau mai tandre, însoțite de mesaje sau citate naționaliste. 

Calendarul „Tot anul alături de Vladimir Putin” nu conţine doar imagini cu liderul rus în cadre naturale, multe dintre ele evocând puterea militară a Rusiei.

Citatul care însoțește, de exempu, luna martie este o odă adusă rusoaicelor, considerate de șeful statului cele mai frumoase din lume.

Imaginea pentru luna noiembrie este însoțită de mesajul „Eu şi câinii avem sentimente reciproce foarte calde”, în timp ce fotografia pentru luna octombrie transmite că „Nimeni nu a reuşit să obţină o superioritate militară ca a Rusiei. Armata noastră este contemporană, capabilă şi, aşa cum spun unii, politicoasă, dar formidabilă”.

Aprilie: „Dragostea pentru sport se instalează în copilărie, în familie. Dragostea pentru sport este incompatibilă cu tutunul, cu alcoolul şi cu drogurile”. În timp ce pentru luna februarie Putin glorifică natura Rusiei „dată de Dumnezeu”.

„Cu cât va exista mai multă bunătate şi dragoste, cu atât vom fi mai încrezători şi mai puternici. Şi asta înseamnă că sigur vom reuşi”. Este mesajul de pe coperta calendarului, produs de revista rusă „Stars and Advice”, care costă 78 de ruble.

Mii de politicieni și funcţionari ruși au primit drept cadou de sarbatori, de la Administrația Prezidențială a Rusiei, volumul de citate din Vladimir Putin – „Cuvintele care schimba lumea”. Despre recomandarea Kremlinului că toți politicienii trebuie sa citeasca colecția de citate a lui Vladimir Putin, au declarat câtiva participanți la sedinta organizata la Kremlin, la începutul săptămânii trecute.

 

0 Comentarii

Shares