Mai 31, 2023, 01:06

Volkswagen România lansează aplicaţie online pentru cei care vor să afle dacă au una dintre maşinile afectate

AppleMark

Românii pot verifica dacă mașina pe care o dețin se află în categoria celor echipate cu motoare diesel trucate.

„Cu funcţia de căutare veţi afla dacă pentru autovehiculul dumneavoastră este necesară o acţiune de service. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră Volkswagen sau serviciul Relaţii Clienţi Volkswagen. Vă rugăm să aveţi în vedere că sistemul verifică exclusiv seriile de şasiu (cod VIN) pentru mărcile Volkswagen şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Funcţia de căutare nu include niciun autovehicul vândut în SUA sau Canada. 

Vă rugăm să introduceţi seria dumneavoastră de şasiu, pe care o puteţi găsi la începutul cărţii de service sau în partea de jos a parbrizului”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul companiei.

Compania asigură clienţii că lucrează pentru găsirea unei soluţii pentru informarea fiecărui proprietar afectat.

„Vă garantăm că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, partenerilor şi publicului”, se mai arată pe site-ul companiei.

În România au fost eliberate cărți de identitate pentru 105.000 autovehicule ale grupului Volkswagen, dintre care 56.000 noi la data înmatriculării și 49.000 second-hand.  Grupul Volkswagen a recunoscut că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane în Germania) cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, pe care le va rechema. Remedierea problemei este estimată la 6,5 miliarde de euro.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares