Noi 29, 2022, 17:55

Vrei să fii milionar? Reţetă de succes la PNL: eu administrez banul statului, eu îl dau la firma mea

molnar

Ervin Molnar este vicepreşedinte al PNL Mureş şi consilier judeţean. Între cele două activităţi în folosul comunităţii, desfăşoară şi o activitate în folos personal. Respectiv face tot ce poate pentru firma sa, TELESAT SERVICE SRL.

Nimic greşit până aici. Doar că firma respectivă este abonată la contracte cu instituţiile statului, şi, mai mult decât atât, Ervin Molnar a reuşit performanţa ca, într-un contract de reabilitare a reţelei de canalizare din oraşul Reghin, să reprezinte, în calitate de director, şi asociaţia de stat de utilitate publică AQUA INVEST MUREŞ, cea care coordonează şi supervizează investiţiile în sistemul de apă şi canalizare din judeţ, şi, în calitate de administrator, firma proprie.

Conform procesului verbal de recepţie a lucrării de la Reghin, consilierul judeţean Molnar a participat la recepţie în calitate de reprzentant al firmei sale, pentru care a şi semnat procesul verbal, ca administrator.

În declaraţia de avere şi în cea de interese, Molnar nu a menţionat calitatea de administrator al TELESAT SERVICE SRL. El a declarat pentr Antena 3 că a renunţat la administrarea firmei în 2013 şi că semnătura din document … nu este a lui.  „Probabil va referiţi la un proces verbal de receptie. Nu este semnat de mine. Acolo apare numele meu pentru că aşa aveau formularul de pe vremea când eram eu administrator. Dar puteti să vă uitaţi că e semnat pentru„, a explicat Ervin Molnar.

Numai că, ce să vezi, procesul verbal nu este un formular tip ci un document cu antetul primăriei Reghin şi este datat 19 august 2016, adică acum 3 săptămâni.

În plus, la Registrul Comerţului figurează că SC TELESAT SRL îi are ca asociaţi pe Tiberiu Molnar şi Rozalia Molnar, părinţii consilierului judeţean al PNL, şi ca administrator pe Molnar Otilia Ida, sora acestuia.

Conform datelor publice, firma a câştigat 26 de contracte publice cu autorităţile din judeţ, în perioada în care Molnar era mâna dreaptă a prefectului de Mureş, Ciprian Dobre. Doar extinderea canalizării din municipiul Reghin i-a adus 3 milioan de lei.

În total, din 2007 până în prezent, firma controlată de Ervin Molnar a câştigat din contracte publice peste 2 milioane de euro.

Şi pentru că orice poveste de succes trebuie să aibă un final fericit, Ervin Molnar va fi unul dintre candidaţii PNL propuşi de filiala Mureş pentru alegerile parlamentare din decembrie.

document-receptie

document-2-receptie

document-3-receptie

firma-rc

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares