Ian 31, 2023, 00:10

Zgonea: „a te numi Zgonea în ziua de astăzi nu este o mare plăcere”

SURSA: Camera Deputaţilor

După valul de cereri de arestare venite din partea DNA pe numele parlamentarilor, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, declară că meseria pe care o are a devenit cea mai periculoasă din România.El s-a plâns reporterilor de la Parlament că „a te numi Zgonea în ziua de astăzui nu este o mare plăcere” şi că, de-a lungul carierei, familia lui a avut foarte mult de suferit.

Valeriu Zgonea: Ca politician şi el şi eu suntem vaccinaţi, ştim aceste lucruri, suntem pregătiţi pentru orice. De aceea am ales această meserie care astăzi este mai periculoasă decât cea mai…
Reporter: Meseria de taximetrist?
Valeriu Zgonea: Nu, taximetrist e o meserie foarte frumosă, să ştiţi. (…)
Reporter: E periculoasă meseria de parlamentar?
Valeriu Zgonea: Eu am trăit prin clipe foarte curioase ca politician. Este o onoare pentru mine să fiu deputat. Dar am avut şi momente delicate în ultimii 15 ani în care oamenii m-au apostrofat, oamenii m-au criticat, mi-au vorbit mai contondent*, dar m-am obişnuit. Familia mea a trecut prin momente dificile.
Reporter: Ce fel de momente?
Valeriu Zgonea: Nu vreau să comentez. Sunt lucruri care ţi le asumi, în momentul în care cineva intră într-un parteneriat cu tine şi devine partenerul tău de viaţă îşi asumă aceste lucruri. Să ştiţi că a te numi Zgonea în ziua de astăzi nu este o mare plăcere.

Zgonea a făcut declaraţiile în contextul în care reporterii îl întrebau despre situaţia lui Victor Ponta.

*CONTONDÉNT, -Ă, contondenți, -te, adj. (Despre obiecte, corpuri) Ale cărui lovituri provoacă contuzii fară a tăia sau a sângera; tare. – Din fr.contondant.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares